Schrijf je nu in voor de volgende Speeluiterwaarden 2017
Kijk bij de agenda en 
mail ons wanneer je wil komen. Meedoen is helemaal gratis! Voor deze editie van Speeluiterwaard heeft beeldendkunstenaar Karin ter Waarbeek het progamma gemaakt; Kijken met je oren, luisteren met je handen en voelen met je ogen.

Speeluiterwaarden is een project waarbij kinderen van 7 tot 13 jaar in een avontuur stappen,  waarin waarneming van de omgeving op alle mogelijke manieren centraal staat. Aangekomen in de uiterwaarden krijgen de kinderen een modderbestendig pak aan, waarna ze zich verzamelen in ‘Het Oog’. Vanuit ‘Het Oog’ wordt de omgeving om hen heen ontdekt, door alle zintuigen te gebruiken. ´Het Oog´ kan overal in het landschap worden geplaatst en zo steeds zorgen voor nieuwe avonturen. Er wordt een nieuwe wereld geschapen, met alle materialen die voorhanden zijn.

Dit project is ontwikkeld in opdracht van Stichting IJssellandschap. De droom van Stichting IJssellandschap is dat alle kinderen van Deventer komen spelen bij de IJssel. Het project is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door Stichting Keizersrande in samenwerking met kunstenaar Rob Sweere.

En bekijk het filmpje

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van:

IJSSLND-LOGOALFA logoPrint